Simone, voor altijd in ons hart

17 February 2018

Nog niet te bevatten en nooit te verkroppen. Afgelopen zondag is onze Simone Bischoff-Lardenoije overleden. 

Honderden Ventoux3-ers hebben Simone de afgelopen jaren leren kennen, omdat haar diagnose - hersentumor - aanleiding was om ons evenement te starten, én omdat de manier waarop ze in het leven stond een grote inspiratie was voor Ventoux3 en heel veel deelnemers.

We zijn ontzettend verdrietig om haar te moeten missen en denken aan haar man Erik, haar twee kleine meisjes Julia en Rosalie, haar ouders Ger en Wilma, aan Sabine, Céline en Xavier en aan haar vele vrienden. 

Wie Simone beter kende heeft gezien met hoe ontzettend veel doorzettingsvermogen, positiviteit en levenslust ze in het leven stond. Na haar diagnose kon Simone nóg beter dan voorheen genieten van mooie momenten met haar gezin, familie of vrienden. Nooit hoorden we haar klagen over haar ziekte. Integendeel: ze maakte, met name in de goede tijd tussen operaties en behandelingen, heel veel mooie herinneringen. 
Dat Simone een groot doorzettingsvermogen had werd niet alleen duidelijk tijdens moeilijke momenten gedurende haar ziekte, maar ook op de Mont Ventoux, die ze verschillende keren beklom, en in 2015 zelfs 2 keer op 1 dag.

We weten niet hoe we verder moeten zonder Simone, maar weten wel dat we verder gáán. Omdat zij zo van Ventoux3 is gaan houden, en omdat we, en velen met ons, willen dat in de toekomst niemand meer aan een hersentumor hoeft te overlijden.

Lieve Simone, we missen je verschrikkelijk en zullen je voor altijd met ons meenemen. 

Namens alle Ventoux3-ers,

Bas voor den Dag
Terug naar het nieuwsoverzicht