Trots en respect voor Linda en haar familieInformatieDoneer Richard Groenen

Richard Groenen

Fietser


Eind 2014 kreeg het leven van Linda en Martijn, hun kinderen en familie een dramatische wending. Bij Linda werd de diagnose kanker gesteld,  een ongeneeslijke hersentumor!! Linda en haar familie gaan vanaf dat moment een “gevecht” aan van onzekerheid, emoties, spanningen, operaties, bestralingen, wachten op uitslagen, machteloosheid……….. Wij allen hebben deze impact van dichtbij gezien en het heeft  een diepe indruk op ons allen gemaakt. Persoonlijk besef ik me, dat het onvoorstelbaar voor mij is, hoe intens de emoties voor Linda en directe familie moeten zijn. Het gevoel van machteloosheid overheerst………………..  tot het moment dat Martijn met een idee kwam: Ventoux 3, fietsen voor het hersentumorenfonds.

Het gevoel van machteloosheid krijgt een andere dimensie. Dit is een doel waarbij ik een steentje kan bijdragen om geld in te zamelen voor hersentumoren onderzoek.  Gezamenlijk streven & leven we  toe naar “ons gevecht” naar de top van de kale berg, Ventoux 3! Ons team en ik persoonlijk  leveren een “gevecht” voor Linda, haar familie en het hersentumorenfonds.  Herinneringen gaan we maken met ons team, dat weet ik zeker.

Maar er moet meer gebeuren voor mensen die te maken krijgen met de diagnose hersentumor.  Om deze ziekte in de toekomst te kunnen overwinnen is veel onderzoek & geld noodzakelijk.

Ben jij diegene die mij of ons team wil steunen? Doneer via de website van www.ventoux3.org

De vrienden van Linda Life      Donatie: € 10 | Van:
 Donatie: € 50 | Van: Oud-collega Yvonne : Ha Richard, Jij kunt dit natuurlijk. Mooi dat jullie als vrienden onmacht in kracht omzetten. Linda boft met zulke kanjers om haar heen. Veel succes, dat het een mooi avontuur mag worden. Ook veel plezier bij de klimmetjes. Woei!
 Donatie: € 50 | Van: : HEEEL VEUL SUCCES!