Bijna 5 jaar na het overlijden van mijn vrouw Marjolie en Rob, de man van mijn vriendin José, is er helaas nog steeds geen kans op genezing voor deze ziekte. Ter nagedachtenis van hen en al die anderen.Informatie

  • Aantal donaties: 4

  • Mijn stand: € 1.150Doneer Eric van de Lagemaat

Eric van de Lagemaat

Fietser


In 2016 heb ik voor het eerst voor de Stichting Ventoux3 in het kader van de sponsoractie van het Hersentumorfonds meegedaan en 3 x de Mont Ventoux beklommen. Dit was een hele mooie, emotionele en warme ervaring.

Doordat de man van mijn vriendin in 2013 aan een hersentumor is overleden, en in combinatie met mijn passie voor wielrennen, heb ik besloten om dit jaar weer de uitdaging aan te gaan en wil ik proberen de berg 4 keer te beklimmen.

Mijn eigen vrouw is ook overleden in 2013 ( aan de uitzaaiingen van baarmoederhals kanker / secundaire hersentumor ) dus dat maakt mijn motivatie compleet.

 Er is heel veel geld nodig voor onderzoek naar deze nog niet te genezen soort van kanker, dus ik zou het heel erg waarderen als jullie mij ( en dus het Hersentumorfonds ) willen sponsoren met een gift.

Alles is welkom, kleine bedragen samen maken ook een grote “berg” Donatie: € 25 | Van: : Succes, we gaan er samen een mooie tijd van maken bij de Mont Ventoux. we gaan voor de 4 beklimmingen !
 Donatie: € 25 | Van: Monique : Een kleine bijdrage voor een grootse prestatie die bijdraagt in de laatige strijd die velen mog steeds moeten leveren
 Donatie: € 100 | Van: KWALITEITverzekeringen : Eric, succes met de beklimmingen. Wij zijn trots op je.
 Donatie: € 1000 | Van: Lagardere Travel Retail