Het Bestuur


Marina Laboyrie
Sinds de start van Ventoux3 in 2012 ben ik vrijwilliger met hart en ziel voor dit belangrijke jaarlijkse evenement! In de loop der jaren ben ik me gaan realiseren hoeveel werk er in de organisatie van deze dag zit. Ik was daarom blij dat ik me in 2015 bestuurslid mocht noemen en logistieke ondersteuning kon bieden. Zo neem ik een groot deel van de dagorganisatie op me, doe mijn best  om genoeg vrijwilligers bij elkaar te krijgen en vraag bij diverse supermarkten, bakkers etc.  een bijdrage tbv de foerage voor onze deelnemers. Best een klus dus. Maar hé, je hoeft maar 1 keer zo’n fantastische dag mee te maken om te beseffen hoeveel het bij elkaar gebrachte geld betekent voor onderzoek naar hersentumoren en patiënten. Elke inspanning in dat verband brengt dan ook bijna vanzelfsprekend een lach op mijn gezicht!

Bas voor den Dag
Mijn lieve schoonzus Simone was de aanleiding om in 2012 de eerste Ventoux3 te organiseren. Haar situatie en die van haar gezin is nog steeds de grote drijfveer om elk jaar van Ventoux3 een zo succesvol mogelijk evenement te maken. Door Ventoux3 ken ik inmiddels veel meer mensen die met een hersentumor zijn geconfronteerd. Hoe verschillend hun situaties ook: de impact van de ziekte is altijd enorm. En we willen niets liever dan daar verandering in brengen. Er moet veel meer onderzoek komen!

Ondertussen is Ventoux3 uitgegroeid tot een ontzettend mooi en enorm positief evenement. Iets wat je mee moet maken! Ik kijk nu al uit naar 7 september 2018: we gaan er de mooiste dag van het jaar van maken!

Philippe Tans
Mijn naam is Philippe Tans. Ik ben 33 jaar lentes jong en woon samen met mijn vrouw Debbie en dochter Elise en zoon Xavier in Ransdaal. Na twee succesvolle deelnames aan Ventoux3 in 2016 en 2017 heb ik besloten een extra steentje bij te gaan dragen en zitting te gaan nemen in het bestuur van Ventoux3 2018.
Binnen mijn kennissenkring ben ik in aanraking gekomen met hersentumoren. Daarnaast hebben beide deelnames enorme indruk op mij gemaakt en graag wil ik mij verder gaan inzetten om onder andere zoveel mogelijk exposure te creëren voor het event en uiteindelijk om zoveel mogelijk samen geld in te zamelen voor het Hersentumorfonds. Hopelijk volgt uit onderzoek een methodiek die gaat zorgen dat we kunnen genezen van hersentumoren.

Samen met Bas, Ger, Arnoud, Marina en Kristian wil ik er een top editie van gaan maken!
Tot ziens in Bedoin!

Arnoud van Gent
Mijn naam is Arnoud van Gent, 35 jaar en sinds juli 2017 bestuurslid van Ventoux3. Samen met mijn vrouw Eunice en onze 3 kinderen; Nathan, Noëlle en Joshua woon ik in Barneveld. In het dagelijkse leven ben ik verzekeringsadviseur voor de particuliere- en zakelijke markt. Mijn eerste kennismaking met Ventoux3 was in 2013 en kan ik nog herinneren als de dag van gisteren. Ook de jaargangen 2015,2016 en 2017 zijn wij met ons team vertegenwoordigd geweest en hebben wij onvergetelijke momenten meegemaakt.

Mijn motivatie is onze zoon Joshua die sinds 2011 lijdt aan een hersentumor. De afgelopen jaren zijn een rollercoaster aan gebeurtenissen geweest, waarin de behandelingen van Joshua centraal stonden. Het is hartverscheurend om te ondervinden hoe weinig gerichte behandelingen er voorhanden zijn. Het is mijn wens dat door onze gezamenlijke inzet er nieuwe- maar vooral succesvolle behandelingen beschikbaar mogen komen.

Kristian van Gemerden
Per 1 februari 2017 mocht ik het bestuur van Ventoux3 komen versterken en dat is (nog steeds) een fantastische ervaring! Ik ben 32 jaar, sinds 2009 getrouwd met zijn vrouw Jeanine en woonachtig in Huizen. Naast mijn werk als mede-eigenaar van Liftcentraal, spenderen mijn vrouw en ik graag tijd graag aan sporten en reizen.

Mensen noemen mij een energieke, enthousiaste en creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ik ben Ventoux3-er van het eerste uur en wil mij ook graag op organisatorisch vlak inzetten voor dit prachtige goede doel. Wat mij betreft kan er volgens maar op één manier werk afgeleverd worden en dat is "niet minder dan uitstekend”. Ik ben blij met mijn toetreding tot het bestuur en ik weet dat we met elkaar nog vele toppen zullen gaan bereiken!

Ger Lardenoije
Het is vrijdag 8 oktober 2010 als je onverwacht plots  in het buitenland  een telefoontje van je dochter krijgt en ze vertelt dat ze in het Radboud ziekenhuis opgenomen is .
Die middag is van haar hoofd een MRI-scan  gemaakt en vastgesteld is dat ze een hersentumor heeft.

Het bericht slaat in als een bliksemslag bij heldere hemel en ineens staat je wereld op z’n kop.
Bizarre en moeilijke jaren volgen.
Een schoonzoon en diens beste vriend nemen in 2011 het initiatief om geld in te zamelen voor hersentumoronderzoek en richten de Stichting Ventoux3 op.

Vanaf 2012 zet ik me als direct betrokkene samen met de overige bestuursleden, deelnemers, vrijwilligers, donateurs en sponsoren in om meer en meer onderzoek mogelijk te maken voor al die lieve mensen die de strijd tegen deze ongeneeslijke ziekte moeten aangaan.